Aset Kripto Ini Mengganas Dalam Kemunculan Sulung Di Binance, Kenaikan 2000% Dalam Sekelip Mata!

548

Seperti diketahui bahawa Binance ialah platform mata wang kripto terbesar di dunia yang mempunyai bahagian pelabur untuk blockchain baharu dan akan datang. Blockchain baharu adalah sangat sensitif dan terdedah kepada turun naik harga dalam pasaran kripto. Pada hari ini, HOOK telah disenaraikan di Binance Launchpad melalui bahagian pelabur.

Token protokol urus tadbir Hooked HOOK, mula didagangkan di Binance pada hari ini. Pengguna akan memiliki akses kepada empat pasangan dagangan HOOK Coin di platform iaitu HOOK/BTC, HOOK/USDT, HOOK/BUSD dan HOOK/BNB.

Matlamat Hooked Protocol adalah untuk menyediakan platform yang berasaskan ganjaran dalam permainan dan konsep permainan yang lain.

Dalam beberapa jam perdagangan, harga HOOK berjaya mencapai 2 USD iaitu peningkatan 20x ganda daripada harga token asal. Walaupun token HOOK digunakan untuk ‘play to earn’ dan pembayaran transaksi,namun token Emas Hooked (HGT) digunakan untuk insentif kripto.

Protokol Hooked telah dilancarkan mengikut proses Launchpad, yang telah dilancarkan oleh Binance pada 24 November tahun ini.Sebanyak 25,000,000 token HOOK (5% daripada jumlah bekalan) telah dikhaskan untuk Launchpad pada harga jualan token HOOK sebanyak 0.0003381 BNB (kira-kira $0.1 USD pada kadar pasaran semasa).

Waima begitu semasa penulisan harga HOOK telah meningkat kepada paras harga $2.61. Menurt penganalisis kripto Muro, penurunan kecil dalam HOOK Coin mungkin merupakan peluang pembelian yang baik.

Tambah beliau, jika paras sokongan $2.28 masih dapat dipertahankan, maka beliau menjangkakan bahawa token ini boleh melonjak kepada $ 3.48 – 3.60 seterusnya. Jika tidak, beliau sasarkan kerugian 5% di bawah paras sokongan. Selain Binance, protokol Hooked juga didagangkan di platform Hotbit dan MEXC Exchange pada hari ini.

Hooked Protocol membina rangkaian sosial komuniti dengan reka bentuk tokenomics on-chain. Pengguna boleh belajar, memperoleh dan menikmati pengalaman ‘gaming’ dalam ekosistem Hooked. Protokol Hooked pada mulanya akan dijalankan pada rantaian BNB dan kemudiannya berkembang ke rangkaian Layer 1.

Kebolehgunaan Protokol Hooked ditakrifkan oleh tiga tonggak utama: pengenalan, penglibatan dan penugasan. Pasukan ini menyepadukan dompet dan pengecam terpencar (DID) ke dalam ekosistem Hooked, membolehkan pengguna mengakses identiti Web3 mereka secara automatik.

Ia juga mencipta “engagement legos” sekitar pemerolehan dan pengekalan pengguna untuk membantu pembina mengautomasikan interaksi komuniti mereka. Pembangun dApps boleh membina aplikasi di atas blok “plug-in” ini menggunakan pendekatan plug-and-play.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat