HashKey Mengorak Langkah, Airdrop & Penyenaraian Token Baharu Bakal Diumumkan!

158

“Wow, mesti ramai orang berpusu-pusu nak beli token asli baharunya ni kan?”

HashKey Group, sebuah kumpulan perkhidmatan kewangan aset digital end-to-end* terkemuka di Asia mendedahkan pelaksanaan airdrop komuniti awam serta penyenaraian token asli baharunya dipanggil HSK yang akan diumumkan pada suku ketiga 2024.

*Proses yang mengambil kaedah atau perkhidmatan dari awal hingga akhir, menyampaikan penyelesaian berfungsi yang lengkap.

Menurut pengumuman tersebut lebih lanjut, token HSK yang akan memulakan airdrop pada akhir Jun 2024 adalah bertujuan meningkatkan penglibatan para pengguna dan komunitinya yang semakin berkembang.

HSK ialah token ERC-20 yang mempunyai bekalan besar-besaran sebanyak satu bilion unit, di mana 65% daripada token akan diperuntukkan terus pada pertumbuhan rangkaian , 30% pada pasukan dan kira-kira 5% sebagai dana rizab.

Perlu diketahui juga HashKey melaksanakan mekanisme pembakaran, di mana pasukan akan membeli 20% keuntungan dalam HSK dibuat daripada perniagaan group HshKey berbeza kemudian membakarnya yang membawa pada bekalan lebih rendah.

Selain itu, HashKey akan mematuhi prinsip HSK, jadi di sini dapat dilihat token akan memperoleh aplikasi dan kes penggunaan dalam keseluruhan ekosistem HasKey serta membenarkan rangkaian ekonomi Web3 yang komprehensif.

Suka dimaklumkan token HSK akan memperoleh banyak kes penggunaan termasuk ganjaran komuniti, pra-jualan token, diskaun yuran transaksi, kerjasama ekosistem merentas platform dan aktiviti berkaitan pertukaran.

Perniagaan lain di bahawa HashKey Group termasuk HashKey Capital, HashKey Exchange, HashKey NFT, HashKey Cloud dan HashKey Tokenization.

Perkembangan positif baru-baru ini dijangka dapat meningkatkan pertumbuhan HashKey Global dengan lebih jauh lagi ditambah pula ia berjaya melaporkan kenaikan besar dalam volum dagangan yang melebihi $348 juta.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat