OMG Network (OMG) Pamer Kejutan, Pintas Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) & Cardano (ADA)

1,048

OMG Network (OMG) betul-betul mencatatkan peningkatan harga yang luar biasa sejak prestasi ini disaksikan pada awal 2018.

Berdasarkan pemerhatian, aset ini telah meningkat hampir 150% sejak awal September.

Berbeza dengan aset kripto utama yang lain dalam tempoh yang sama: Bitcoin (BTC) gagal menunjukkan pergerakan yang memberangsangkan, manakala harga Ethereum (ETH) susut hampir 15%. Pada masa yang sama, Cardano (ADA) dan Binance Coin (BNB) masing-masing menyusut 25% dan 12%.

OMG tidak ketinggalan turut melonjak pada awal tahun ini bersama matawang kripto lain sehingga mencecah $13 susulan daripada penyenaraiannya di platform pertukaran Coinbase.

Walaupun susut sekitar $3, harga terendah yang disaksikan sejak 20 Julai, OMG kembali melonjak ke paras harga tertinggi harian, $18.2 pada malam tadi sebelum susut hampir 8% kepada $16.7 ketika artikel ini ditulis.

Pergerakan OMG masih mengekalkan uptrend dengan lonjakan lebih 451% sejak 20 Julai.

Faktor yang mengundang minat pelabur terhadap rangkaian ini dapat diperincikan kepada dua aspek:

  1. Pelancaran penyelesaian lapisan-2, mainnet Boba Network.
  2. Pemilik OMG layak untuk menyertai airdrop token Boba.

Boba Network merupakan projek lapisan-2 Ethereum yang dibangunkan dengan tujuan untuk mengurangkan kos gas, meningkatkan hasil transaksi, dan meluaskan lagi kebolehan kontrak pintar.

Selain OMG, Polygon (MATIC) turut memaparkan pergerakan yang positif dengan rekod pengguna aktif di rangkaian itu berjaya mengatasi Ethereum.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat