UMA (UMA) Pernah Hasilkan Lebih 400% Lonjakan Tahun 2021!

117

Universal Market Access (UMA), sebuah protokol untuk penciptaan aset sintetik berdasarkan blokchain Ethereum (ETH), membolehkan pengguna mereka bentuk dan membuat pelaksanaan sendiri kontrak kewangan yang diperolehi oleh insentif ekonomi dan menjalankannya di blockchain Ethereum.

Dilancarkan pada Disember 2018 oleh Hart Lambur dan Allison Lu.

Keunikan yang ada pada UMA ialah idea membangunkan protokol untuk penciptaan aset sintetik dan kontrak kewangan di blockchain, ia berusaha untuk mendemokrasikan dan desentralisasikan pasaran derivatif kewangan.

Selain itu, UMA membolehkan sesiapa sahaja untuk membina produk kewangan yang tidak berpusat.

Selanjutnya, teliti carta pergerakan harga UMA/USDT.

Pada pasaran 2021, UMA dapat menunjukkan rekod pasaran dengan menghasilkan lonjakan lebih 400% mencatatkan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) terbaru di paras harga $43.37 pada 4 Februari yang lalu.

Bagi pandangan sudut teknikal, pergerakan harga kini bergerak secara lemah susut sehingga menguji kembali zon RBS (resistance become support) sekitar $9.1 yang menjadi perhatian para pelabur.

Bagi jangkaan seterusnya, pergerakan harga bakal menguji terlebih dahulu paras tersebut samada membuat rebound atau meneruskan penurunan jika masih kekalkan pergerakan harga yang lemah.

Tumpuan seterusnya kemungkinan bakal menuju ke zon RBS sekitar $8.6 untuk diuji terlebih dahulu sebelum meneruskan penurunan yang lebih rendah.

Namun, jika harga UMA kembali menunjukkan trend kenaikan, pergerakan harga bakal menguji kembali zon SBR (support become resistance) sekitar $9.8 sebelum membuat kenaikan yang lebih tinggi.

Ketika penulisan, UMA didagangkan pada harga $9.2 susut lebih 3% dalam tempoh 24 jam terakhir.

Lihat gambar carta matawang kripto UMA/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat