‘Whales’ ETH Masih Pegang Shiba Inu Di Tengah Kejatuhan Pasaran? Ini Yang Terjadi Pada SHIB!

778

Token Shiba Inu (SHIB) telah didagangkan di bawah tekanan jualan yang besar sejak kebelakangan ini. Namun hal yang sebaliknya berlaku dalam setengah kelompok dalam kalangan pelabur. Berdasarkan data, dompet golongan ‘whale’ Ethereum terbesar dilihat masih memegang token SHIB walaupun dalam kejatuhan pasaran.

Mengikut kepada penjejak transaksi ‘whale’ token Shiba Inu telah muncul sebagai token terbesar yang dipegang dalam kalangan 100 ‘whale’ ETH teratas. Data menggambarkan bahawa dompet terbesar kini memegang sekitar $436.3 juta token SHIB. Walau bagaimanapun, terdapat sedikit penurunan yang dicatatkan dalam pegangan dalam kalangan ‘whale’.

Harus dimaklumi bahawa pegangan Shiba Inu adalah lebih besar berbanding dengan pegangan token FTX yang turut menjadi pegangan kripto utama dalam kalangan ‘whale’ ETH. Berdasarkan laporan, , setakat 17 Jun, 100 paus ETH teratas memegang token FTX bernilai lebih daripada $762 juta.

Walau bagaimanapun, jumlah ini telah menurun kepada $44.9 juta. Jumlah token FTX yang dicairkan bernilai sekitar $682 yang telah dialih keluar oleh wallet terbesar. Ia menjadi antara token paling banyak dijual dalam tempoh 24 jam yang lalu. Token FTT didagangkan pada purata $26.99, pada masa penulisan.

Disisi yang berbeza, harga Shiba Inu telah melonjak hampir 15% dalam tempoh 24 jam yang lalu. SHIB didagangkan pada harga purata $0.000009516 dengan kenaikan 16%. Namun begitu ia telah turun 90% daripada tertinggi sepanjang masa (ATH) $0.000088. Jumlah dagangan 24 jam Token meningkat lebih 56% kepada $463.3 juta. Ia masih merupakan mata wang kripto meme kedua terbesar dengan had pasaran lebih daripada $5.1 bilion.

Shibarmy telah berjaya mengekalkan momentum SHIB di tengah-tengah penurunan harga yang besar. Berdasarkan Shibburn, ‘burn rate’ telah melonjak sebanyak 126% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Dalam 24 jam yang lalu, lebih 216.05 juta token SHIB telah dihantar ke ‘dead wallet’.

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat