Buku Panduan Lengkap MULA TRADE FOREX Dilancarkan! Belajar Forex Trading dari ZERO!

0 1,033

Baru-baru ini saya telah melancarkan sebuah BUKU PANDUAN LENGKAP MULA TRADE FOREX. Buku ini adalah rebranding daripada Buku Rahsia Jutawan Forex dari Rumah sebelum ini yang GILA VIRALL tetapi sudah lama kehabisan stok.

Jadi, saya keluarkan balik dengan design dan tajuk buku yang lebih fresh dan kemaskini isi buku mengikut perkembangan semasa dalam forex trading.

Jadi sesiapa yang dah ada buku sebelum ini, dah tak perlu beli buku ini. Tapi bagi yang baru nak belajar-belajar forex dari ZERO, inilah buku terbaik untuk anda!

Buku Panduan Lengkap MULA TRADE FOREX ini sebenarnya mendedahkan “rahsia” untuk bermula dalam forex trading dengan harga yang tersangat berbaloi dan mampu milik.

Saya melancarkan buku ini kerana merasakan, ramai yang ingin terlibat dalam forex, baru nak mula belajar rasa kos untuk bermula dalam bidang ini sangat tinggi.

Kelas-kelas untuk belajar forex di luar sana mengenakan cas yang beratus-ratus sehingga beribu-ribu pun ada.

Ada juga yang menganjurkan coaching tetapi memang mahal. Tersangatlah jarang kita nak dengar harga murah-murah tambahan bawah seratus ringgit.

Sebab saya pasti, mungkin kalau anda nak mula belajar forex ni, nak pastikan dulu, sama ada “sesuai” atau tak forex ni dengan jiwa anda. Kalau sesuai, baru nak mula cuba dengan lebih serius. Betul tak?

Tetapi kalau ramai tersilap langkah belajar dengan kos yang tinggi, jadi takut tak sesuai dengan jiwa dan komitmen, boleh rugi banyak pula atas kos yuran. Jadi sebab itu saya melancarkan buku ini. Harga memang berbaloi-baloi.

Buku Panduan Lengkap MULA TRADE FOREX inilah yang paling sesuai untuk anda! – Lengkap dan padat. Ilmu yang didedahkan ini sangat premium bernilai ribuan di luar sana. Tetapi harga tersangat berbaloi.

Tambahan pula, kalau anda nak mula belajar forex, anda mesti takut kena tipu, dengan kos yuran mahal lepas tu belajar cara yang tak proven pulak.. kan sedih tu..

Jadi dalam buku ini dah ceritakan step by step, cara trading yang proven yang digunakan oleh professional trader dan diolah khas dengan cara trading dari hasil pengalaman saya lebih 13 tahun dalam bidang ini sejak 2006 untuk anda yang baru nak mula.

Saya juga pernah bermula dan “bertatih” dalam bidang ini dahulu. Sebab itu saya faham apa yang anda rasa.

Ramai yang cuba belajar dari internet dan sumber free juga gagal, sebab tak ada idea apa itu trade forex yang real. Tengok di internet banyak sangat nak kena belajar. Tak tahu mana yang penting atau tak penting. Tak ada guide yang betul.

Jadi keistimewaan buku ini, saya dah filter apa yang penting dan tak penting untuk anda sebagai newbie patut belajar untuk mula jana side income dari forex sambil duduk dirumah, secara part time passive income.

Buku ini memang khas untuk pemula! Semua lengkap, dari A to Z. Step by step guide, semua yang anda perlu tahu tentang trading forex ada dalam buku ini. Tinggal anda nak follow dan apply shj.

Semua yang diajar dalam buku ini memang PROVEN, TESTED dan MUDAH faham dalam bahasa Melayu. Hampir 100,000 orang yang menceburi bidang ini telah dibantu INTRADAY dalam menguasai trading forex, saham lokal dan global, komoditi, dan indeks – hasilnya memang POWER!

Anda boleh terus dapatkan Buku Panduan Lengkap MULA TRADE FOREX ini dan terus mulakan journey anda dalam bidang trading ini. Menarik kan?

DAPATKAN BUKU INI SEKARANG – KLIK SINI

DAPATKAN BUKU INI SEKARANG – KLIK SINI

DAPATKAN BUKU INI SEKARANG – KLIK SINI

Yang benar,

Team INTRADAY

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.