Token Binance BNB Kembali Mengganas! Adakah BNB Bakal Cecah $400 Seunit?

167

Token Binance BNB sedang membuat percubaan untuk melonjak lebih tinggi kepada $400. BNB menyaksikan momentum menaik yang besar selepas pembakaran token dan menjelan BNB Beacon Chain hard fork yang dijadualkan minggu ini.

BNB Chain dalam tweet pada 17 April mengumumkan bahawa BNB Beacon Chain dijadualkan menjalani peningkatan hard fork Barral pada blok 310,182,000. Menjelang peningkatan besar, Binance akan melakukan penyelenggaraan dompet untuk BNB Beacon Chain (BEP2) pada 07:00 UTC pada hari Selasa, 18 April. Bursa akan menangguhkan pengeluaran dan deposit BNB selama sejam.

Peningkatan BNB Beacon Chain memerlukan 2/3 pengesah untuk menaik taraf kepada keluaran terkini untuk meneruskan pemprosesan blok pada blockchain. Oleh itu, pasukan Binance telah meminta pengendali nod untuk mengemas kini kepada keluaran v0.10.10 sebelum 21 April.

Penaiktarafan Barral memperkenalkan beberapa peningkatan keselamatan untuk jambatan rantai silang antara BNB Beacon Chain dan BNB Smart Chain. Ia termasuk peningkatan pengesahan bukti IAVL, kunci masa pemindahan rentas rantaian dana besar-besaran, pemindahan jeda automatik semasa pengesanan bukti palsu dan kuasa kepada pengesah untuk menjeda saluran rantai silang.

Pada 14 April, Binance telah membakar 2,020,132.25 token BNB dalam mekanisme pembakaran token BNB suku tahunan ke-23. Pembakaran terkini juga menjadi faktor lonjakan harga terkini.

Harga Binance Coin melonjak lebih 5% dalam tempoh 24 jam yang lalu, dengan harga pada masa ini didagangkan pada $342. Tambahan pula, volume dagangan telah meningkat lebih 50% dalam tempoh 24 jam yang lalu, menunjukkan peningkatan minat dalam kalangan pedagang.

Harga BNB telah menembusi paras rintangan utama pada $340, menjadikan paras tertinggi 6 bulan. Jika ia menembusi di atas rintangan dalam julat $355-$360, lonjakan pantas kepada $400 berkemungkinan besar berlaku.

Selain itu, jalur RSI dan Bollinger menunjukkan pergerakan menaik yang lebih kuat. RSI bergerak menghampiri 70. Manakala, jalur Bollinger menunjukkan penembusan harga BNB.

Dalam julat masa mingguan, RSI, Bollinger band dan purata bergerak menunjukkan kemungkinan peningkatan yang lebih tinggi pada minggu-minggu akan datang.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat