LUNC Kembali Mengganas Dengan Peningkatan Hampir 2x Ganda! Apa Yang Berlaku?

584

Token Terra Luna Classic kembali mengganas dengan komuniti menyasarkan untuk merebut kembali semula harga yang tinggi pernah dikecapi melalui pembakaran, staking, pembinaan projek, pendidikan ekosistem dan tadbir urus.

Terra Classic (LUNC) telah menarik minat yang ketara dalam kalangan pelabur dengan volume dagangan harian melonjak melebihi $2 bilion. Harga LUNC telah melonjak lebih 70% dalam sehari.

Harga Terra Classic (LUNC) telah mengecapi momentum apabila komuniti terus membakar dan mempertaruhkan token LUNC. Harga LUNC telah melonjak lebih 70% dalam sehari dan 180% dalam seminggu. Pengumpulan token LUNC telah menolak harga daripada paras terendah mingguan $0.0001524 kepada paras tertinggi $0.000447.

Komuniti berhasrat untuk menaikkan harga melebihi $0.0005, jumlah dagangan harian telah melonjak melebihi $2 bilion. Dalam 24 jam terakhir, jumlah dagangan telah meningkat lebih 550%, dengan $2.78 bilion dalam dagangan semasa. Masyarakat percaya sasaran jangka pendek $0.01 boleh dicapai bulan ini jika momentum berterusan.

Komuniti telah membakar lebih 3.5 bilion token LUNC dan mempertaruhkan lebih 528.8 bilion LUNC sehingga kini. Menariknya, lebih 400 juta token LUNC telah dibakar dalam tempoh 24 jam yang lalu. Dan, 28 bilion telah dipertaruhkan dalam 24 jam terakhir.

Baru-baru ini, Terra telah mengumumkan cadangan tadbir urus, peningkatan, pembakaran, staking, dll. yang menyebabkan harga meningkat dengan ketara. Terra melancarkan Bot Makluman Tadbir Urus baharu yang memberitahu komuniti tentang semua aktiviti tadbir urus.

Sementara itu, LUNA dan USTC juga didagangkan dengan kukuh, masing-masing meningkat 9% dan 26%.

FTX semalam mengumumkan penggantungan deposit dan pengeluaran Terra Classic (LUNC) dan TerraClassicUSD (USTC) pada Dompet FTX mulai 12 September. Selain itu, FTX akan menamatkan sokongan untuk Anchor Protocol dan menyahsenarai token ANC. Walau bagaimanapun, pengguna boleh terus menyokong “fungsi tukar” untuk token LUNC dan USTC.

 

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat