Terra Classic Bakal Mengganas Kembali Dengan Penambahbaikan Terbaru Ini?

83

Penyepaduan yang berjaya baru-baru ini dengan Stesen Interchain telah menghasilkan peningkatan yang ketara untuk token kripto Tera Classic (LUNC). Menurut pembangun utama Terraform Labs, Jared, yang membuat pengumuman itu di akaun Twitter rasminya, rangkaian Terra yang dijenamakan semula akan menyertai senarai blok blok lain, termasuk Osmosis, Juno, dan SEI, antara lain, untuk membantu mengemudi rangkaian ke arah yang betul.

Jared juga menyebut bahawa rantaian tambahan akan menyertai Stesen Interchain tidak lama lagi, ianya termasuk seperti SEI, Mars dan Pisco. Langkah tersebut akan membolehkan rantaian blok yang berbeza untuk berkomunikasi antara satu sama lain dengan lebih lancar.

Di samping itu, pembangun utama menyebut bahawa dalam beberapa hari akan datang, lebih banyak ciri terbaru akan dilancarkan, dengan tumpuan utama mereka untuk melancarkan “wallet” bagi peranti mudah alih. Buat masa ini, mainnet disokong oleh stesen itu ialah Luna, Lunc, Osmosis, Juno, Kujira, Carbon, HuaHua dan Cresent.

Sebelum ini, harga Terra Classic (LUNC) meningkat hampir 3% pada 10 Januari apabila ia pertama kali diumumkan oleh kakitangan TFL di Twitter sebagai integrasi rantaian. Perkembangan baharu itu berlaku selepas percubaan dibuat oleh komuniti LUNC untuk memulihkan projek yang semakin berkurangan, sebuah rantaian blok yang telah disandarkan daripada ekosistem Terra yang runtuh. Dengan wallet stesen baharu, pembangun yang bekerja pada platform DeFi kini akan mempunyai akses mudah kepada data oracle daripada berbilang rantaian melalui kemudahan antara rantaian.

Permulaan tahun 2023 tidak berjalan lancar untuk blok Terra Classic kerana menerima tamparan hebat apabila pertukaran kripto KuCoin mengumumkan penyahwakilan hampir 48 bilion token LUNC. Walau bagaimanapun, komuniti LUNC telah melawan dengan meluluskan dan melaksanakan cadangan tadbir urus baharu yang bertujuan ke arah penambahbaikan keseluruhan rantaian.

Seperti yang berlaku, harga Terra Classic (LUNC) kini didagangkan pada $0.0001784. Ini mewakili peningkatan sebanyak 0.13% dalam tempoh 24 jam.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat